Hem » Okategoriserade » Home sweet home.

Home sweet home.

Nu är vi hemma igen efter en alldeles förträfflig dag i Ekenäs. När jag kom till Ekenäs kom världens bästa Moffa ut till bilen och mötte mig och bar upp mina saker. Han hade såklart suttit över en timme på vakt i fönstret som en äkta pensionär och väntat på att jag skulle komma. Sen fick jag gå in och sätta mig vid ett dukat bord och äta Mommos goda mat.

När jag hade ätit bäddade jag ner Felicia i vagnen och tog en solskenspromenad med Jannica runt stan. Genom Gamla Stan, runt  vattnet och konstaterade igen en gång att nog är Ekenäs så underbart vackert. In via Lindex och handlade lite Rea-kläder till Felicia och så tillbaka till Mommos. Där hade dom nu bullat upp till 71-års kalas. Jag åt och åt och åt. Busade lite med Liismästarn (Polismästarn från Mumin såklart). Ifall nån funderar så är det vad guddottern kallade sig själv. Sen gick vi till Hemulens hus, plockade lite snäckor på stranden och såna där vardagliga saker man gör alla dagar. I alla fall i en 1½ årings värld.

Nu är vi äntligen hemma. Det är alltid kul att vara i Ekenäs, men gud så skönt att komma hem. Nu har jag däckat i soffan och vet inte hur jag skall ta mig härifrån. Luften gick ur mig som ur en trasig ballong när dottern äntligen somnade och att ta mig till duschen känns just nu som årets kraftansträngning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s