Hem » Okategoriserade » Nöjd men trött.

Nöjd men trött.

Har en nöjd men trött liten tös efter första dagen hos dagmamman. Det hade gått fint så det föll en liten sten från mitt hjärta. Hon hade ätit med god aptit och sovit i tre timmar, så det är precis som det ska vara. Har nog aldrig sett en gladare flicka när jag kom och sökte hem henne, hon visste inte hur hon skulle vara, var alldeles ifrån sig av glädje. Känns ju bra att hon gärna kommer hem, då kan jag inte vara för tråkig.

 

4 thoughts on “Nöjd men trött.

  1. HEJ!
    Låter ju jätte bra de där…….Om hon trivs hos dagmamman o såå glad att komma hem:-)))VI ska HOPPAS på att de fortsätter så!!OCH att du oxå orkar med allt hemma som finns att göra.Du är ju trots allt gravid-kan inte vara lätt att vaka!De ska gå bra ska vi oxå hoppas pÅ!!!:-)))

  2. VA roligt om de går bra……HB lite lågt.Hoppas du får de att stanna el lite uppåt.Bra med en sambo som hämtar godis till dig:-))))JA ska jobba fr imorg bitti(3 kvällar bland de) o hela helgen o ännu måndag-o då har vi efermid.skolning i KIMITO!Börjar nu alla måndagars eftermiddagar fr 10.10 7st blir de tror ja.O sen tentas på det-HÅLL tummarna att denna gamla ”Brain” funkar o klarar tenten sen i dec.-11.:-)))HA de bra i höst rusket!!!

    • Jo för 4 veckor sen va hb 129, så de ha dippa ganska snabbt. Men nog far de upp sen igen, om int annars så med hjälp av blodsaft (min mage tål int järntabletter)! Nog klarar du den där kursen och tenten galant, lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s