Hem » Okategoriserade » Liam 3 månader.

Liam 3 månader.

Liam blev ju i söndags 3 månader gammal. Vart har tiden rusat iväg? Nu märker man allt tydligare hur han förändras dag för dag från spädbarn till baby. Han är mycket mer social och ”pratsam” då han är vaken. Så fort man pratar med honom jollrar han och ler.

Han sover ännu många av dygnets timmar. Han tar natt kring 21.00 och sover fram till 06-07 tiden innan han vill äta första gången. Sen fortsätter han oftast sova till 10 tiden. En bra dag sover han ett 4 timmars pass på eftermiddagen men vissa dagar bara kortare stunder i stöten. Dessa dagar tenderar bli lite gnälligare p.g.a övertrötthet men det är fullt förståeligt.

Han är över lag en mycket nöjd och glad liten kille när han är vaken. Han tycker om att vara i famnen och ”prata” men nöjer sig även bra på golvet i gymmet eller i sittern. Han verkar inte ha något emot liv och rörelse och betraktar bara tumultet omkring sig med sina stora pigga ögon. Han ser så klok ut fast han är så liten.

På tisdagens rådgivningsbesök var måtten 6,4 kg och 62 cm. Han har mer än dubblat sin födelsevikt. Och så verkar bli en lång en precis som sin syster (jag och Tomas är 171 respektive 185 cm). Stora fina killen. Vi är så tacksamma för att du har fått komma till just oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s