Hem » Okategoriserade » Våra dagar.

Våra dagar.

Danni skrev ju om deras dag. Och så här kan då en typisk dag se ut i Liams (3 ½ månad) och Felicias (1 ½ år) liv ut:

06-07.00 Liam vaknar för mat. Somnar genast om efter rapning. Här efter brukar jag ännu hinna sova en stund.

08.30 Nu vaknar Felicia. Vi tassar ut i köket och äter morgonmål på tumis. Ser på lite mumin och lagar Felicia redo för dagen.

10.00 Liam vaknar på riktigt. Äter ett mega mjölk morgonmål. Är nu världens gladaste och piggaste baby. Nu brukar vi gå ut på en promenad så att hunden får göra sina behov och Felicia får se på hästarna. Så Liam slumrar till i vagnen igen. Vi brukar också hinna leka en stund på gården innan Felicia börjar gnugga sig i ögonen.

11.30-12 Nu kommer vi in för att Felicia ska äta lunch och sova. Nu vill Liam såklart helst äta på samma gång som Felicia. Men det har börjat lösa sig ganska bra eftersom Felicia nu mera äter så gott som helt själv. När vi lagt Felicia och vila brukar vi ha en liten tumis tid med Liam. Vi läser bloggar, skriver blogg och kollar Fb.

13-14 Han orkar sällan vara sällskaplig längre än 2 timmar i stöten. Så nu brukar vi båda dåsa bort på sängen. Nu sover han i regel 3 timmar. Men det finns undantag…

15.00 Felicia vaknar och äter ett litet mellanmål. Sen brukar vi passa på att vara ute så medan Liam sover. Eller beroende på väder och humör kanske vi är inne och leker eller förbereder middagen istället.

16-17 Liam vaknar oftast när jag håller på med middagen. Och när Tomas kommer hem och vi alla ska äta så ska ju han självklart också äta. Efter det här är han vaken resten av kvällen och sällskapar så gott han kan. Han tankar ganska mycket och det känns ibland som man inte hinner med så mycket annat än att mata honom.

20-21 Halv åtta tiden börjar vi med kvällssysslor för bägge barnen. Bad, gröt till Felicia, byte till pyamas och kvällssaga. Senast klockan nie sover båda som två små grisar. Sen sover de båda då fram till morgonen. Själva brukar vi inte komma i säng före 23.30 tidigast.

Våra dagar varierar såklart beroende på om vi bara är hemma eller om vi flyger och far runt världen. Men Liam är kung på att sova i bilstolen också och är således väldigt behändig att ha med sig om man är ute på tur. Felicia är lite känsligare för ändringar och för allas bästa är det bäst att hålla hennes mat och sovtider. På det viset blir alla mycket gladare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s