Hem » Okategoriserade » 6 månader.

6 månader.

6 månader har gått sen den där gnistrande fina vinterdagen i februari när du kom till oss med buller och bång. Du hade då redan länge meddelat att du vill ut men inte trodde jag ännu när vi åkte in till bb att du verkligen skulle komma. Du hade såklart bråttom att få träffa oss och din syster. Och allt sedan den dagen har du haft bråttom. Du vill så mycket hela tiden. Du vill framåt, uppåt och runt. Helst allt på samma gång.

Du är och har alltid varit den mest lättskötta och nöjda baby jag har träffat. Du har en bra rutin på såväl ätandet som sovandet. Du äter nu två gånger varm mat i dagen, gröt på kvällen och välling på morgonen. Ibland äter du ett fruktmellanmål på eftermiddagen. Där emellan dricker du mängder med ersättning. Du tar oftast natt mellan 20-21.00 och sover sen i regel till 08.00 på morgonen. Där efter tar det inte länge innan du väcker din syster och så kan dagen börja. På dagen sover du ännu 3 gånger. Allt från en halv timme till 2 timmar per gång. Du är ingen hejjare på att sova på dagarna men så länge du sover nätterna så gör det ingenting.

På dagarna har du fullt upp med att öva på att ta dig framåt och dra dig uppåt. Du ålar och rullar. Ibland kommer du  upp i krypställning men där är det stopp. Du drar dig upp och sitta men hålls inte särskilt länge innan du faller igen. Men övning ger färdighet och du är verkligen envis och kämpar och kämpar.

Tack för att du kom till oss och tack för att du varit världens bästa lillebror de här sex månaderna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s