Hem » Okategoriserade » Resan.

Resan.

Har börjat och slutat på det här reseinlägget så många gånger nu att jag vet inte. Till att börja med så gick allting över alla förväntningar. Speciellt flygresorna som vi var lite oroliga för. Liam sov hela vägen både dit och hem och Felicia sov ena vägen. Eftersom vi hade två famnbarn så fick vi inte sitta på samma rad i flyget vilket var lite tråkigt men annars gick resorna helt super. Något som vi absolut kan göra om snart igen (om plåmboken sku tillåta).

Hotellet, Blue Village Seven Seas Side, levde verkligen upp till alla förväntningar. Det var stor, rent, snyggt och med mycket trevlig personal. Maten var god, kanske lite ensidig men det fanns ett enormt urval så alltid hittade man något som föll i smaken. På hotellområdet fanns nog allt en barnfamilj kan behöva. Vi deltog ju inte i några aktiviteter men det fanns att välja på om vi så hade velat.

Vi bodde i huvudbyggnaden i ett rum med stor markterrass. Och med barn som ska sova dagssömn var markterrass drömmen. När de sov sina 2-3 timmar på eftermiddagen så kunde vi ligga på terrassen och sola och hämta något att äta och dricka från Snackbaren under tiden.

Det fanns två rejäla poolområden med två barnpooler. Poolvattnet var ganska så kallt den här tiden på året så vi höll oss mest till havet faktiskt. Annars var vädret kanon. Lagom varmt och mest sol.

Stranden var egentligen det enda minuset. Sanden var mjuk och fin men alldeles vid vattenkanten var det en bank med småsten och så var det klippbotten i havet. Så inte så barnvänligt. Dessutom rullade det in stora vågor hela tiden så Felicia kunde inte bada själv där. Men hon storgillade att plocka stenar och greja på i sanden istället. Men för små känsliga barnfötter är simskor att rekommendera.

Barnen var jätte nöjda under hela resan. Det var behagligt varmt och de kunde sova bra. Vi föräldrar var nog även ganska trötta efter att ha sprungit efter en hyperaktiv Felicia dagarna långa så kvällarna blev ganska tidiga för oss alla. Det var full fart på hela tiden med Felicia som försökte ta in alla nya intryck. Hon skulle bada, leka, springa, gunga och helst allt på samma gång. Men man såg verkligen att hon njöt av att få vara bara familjen tillsammans och bara göra roliga saker dagarna långa.

Vi hade verkligen en superskön vecka. All Inclusive passar oss utmärkt och något vi absolut kommer att göra igen. Det var en vecka av total avkoppling och laddning av batterierna. Nu orkar vi nog en del av vintern åtminstone.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s