Hem » Okategoriserade » Som på julafton.

Som på julafton.

image

Hämtade ut ett stort paket med böcker från posten idag. Lite nytt åt mig själv och några barnböcker som ska bli julklappar. Är inne i en läsperiod igen så det är bara att köra på. Ska till först ta itu med tredje boken om barnmorskan Cecilia Lund. Lättläst och bra!

Annonser

7 thoughts on “Som på julafton.

  1. Ååååh, Sofie Sarenbrant är så bra och likaså alla böcker med Cecilia Lund!!! jag väntar så på att de ska producera mera av dessa 🙂

  2. Faktiskt! Hon känns faktiskt som en ”riktig” person. Helt vanlig och helt enkelt underbar. har inte läst den senaste boken om Cecilia Lund… Har önskat den i julklapp 🙂

  3. Ojjj va du ska läsa i jul i jul brådskan:-)JULEN är så härlig med alla pynt och ljus:-)Jag har allt nästan klart här-Bakat pepparkakor nu ikväll.Ska väl kanske baka en sats igen till JULEN….får se.DUKTIG du som springer.:-)GLAD LILLA JUL till er!

    • Ingen julbrådska här inte. Läsa, äta gott och bara slappa med familjen är väl meningen? Hur mycket de nu blir av läsandet vet man ju inte men 🙂 Jag ÄLSKAR julen, bästa tiden på året. Glad lillajul ditåt också! Nu ska jag dra igång med pepparkaksbaket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s