Hem » Okategoriserade » Liam 9 månader.

Liam 9 månader.

Liam har egentligen inte ändrat så mycket under den senaste månaden. Han har bara ännu mera fart på framåt nu. Han går nu längs möblerna, klättrar över allt och kryper i racerfart. Han faller och vurpar ganska huvudlöst flera gånger i dagen men inte att han skulle gråta. Nej han kämpar tappert vidare. Han är som han alltid har varit, mycket motorisk.

Han har en längre tid nu, egentligen ända sen tänderna kom, sovit ganska dåligt om nätterna. Han vaknar i regel 3-4 gånger/natt och vill ha tutten eller mjölk. Det slutar alltid med att han kommer över till vår säng och där sover han sen fastklistrad i mig resten av natten. Vi har inte ännu haft orken att avsluta nattmjölken. Men nästa vecka har jag semester och då ska det bli av har vi tänkt. Han somnar oftast runt kl. 20.00 på kvällen och tar morgon SENAST kl.07. Oftast tidigare. På dagen sover han 2×2 h ute i vagnen.

På dagarna är han en nöjd kille som kryper omkring och utforskar hemmet. Så länge vi eller Felicia är med i rummet så är han nöjd att vara på golvet. Han har på sistone visat ett stort intresse för bollar. Han har en otrolig hand med bollar. Greppar dem, rullar och kastar. Kanske han tänker bli lika fotbollsgalen som sin far och farfar?

En annan sak han älskar är att bada. Speciellt sen han börjat sitta själv i badkaret. Han plaskar och har sig och kan sitta i badet hur länge som helst. Så fort vi inte är så uppmärksamma tar han  även tillfället i akt och ”badar” i Hugos vattenskål. Annat han gillar är sång (klappar alltid i händerna när jag börjar skråla), vara ute och gå med vagnen eller åka i manducan och att äta. På den sista punkten är han en riktig karl. Inget bordsskick alls. Felicia har aldrig egentligen behövt använda haklapp men med den här mannen borde man ha hela köket inplastat. Han är på alla sätt en mycket charmig liten karl.

På måndag är det dags för rådgivning så jag får återkomma med 9-månaders måtten då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s