Hem » Okategoriserade » När det äntligen vänder.

När det äntligen vänder.

Nu har Liam sovit två nätter utan hysteriskrik. Förra natten från 21-06.15 och inatt från 20.30-07.00. Helt utan mjölk och tuttistoppningar. Alla jublar! Men inte ska vi ta ut någon seger ännu inte, vi vet ju hur fort det kan vända tillbaka. Men oj så pigg och glad man känner sig efter två nätter av sömn.

Flunssan som har plågat mig i en veckas tid börjar dessutom vara på väg bort. Så där passligt när semestern är slut imorgon. Jag är inte alls bitter. Nej jag börjar känna livet i mig igen. Skönt eller hur?

Annonser

6 thoughts on “När det äntligen vänder.

  1. Jee! Roligt att höra. Vi har nu sömnskolat 6 nätter och framsteg ser vi. Från att Melvin har fått sömn just under 6 timmar varje natt så har det nu varit 10 1/2h i ett par nätter. Han vaknar ännu lika ofta, alltså en gång i timmen hela natten, men somnar om utan mjölk, vatten, famn och i egen säng. Bara han lägs ner och ligga när han vaknar.

    • Men de låter ju jätte bra. Att vakna en gång i timmen är nog jobbigt, väldigt jobbigt. Men det går det också och man värdesätter verkligen de bra nätterna sen! Nu hoppas vi att killarna förstår att sova här efter 🙂

  2. Hej. Jag måste fråga: Hur sömnskolar du? Våra 2-åringar sover väl helt okej, men nu får ja springa där ganska många gånger per natt när dom vaknar… O till slut bara orkar ja inte mera o sen får dom komma till vår säng o sova resten av natten:( Om ja bara går o sätter mig breve sängarna så somnar dom nog om, men vaknar ändå lika många gånger per natt:/ så hur ha du burit dig åt?

    • Jag vet inte om vi följer direkt nån metod. Kanske lite tassmetoden. Men här har ju problemet varit att han tror att han ska ha mjölk så fort han vaknar. Det gick ju verkligen inget bra första veckan när han var flunssig men nu börjar det löpa. Några nätter gav vi vatten med han var ju bara hysterisk då. Så vi bara lägger ner honom, ger tutten och stryker över ryggen/puffar på rumpan tills han lugnar sig och somnar. Det funkar verkligen inte alla nätter så ibland slutar det nog med att han sover mellan oss han också. Men peppar peppar så har det funkat nu tre nätter i rad.

      Men sen har vi ju också en tvååring som alltid sovit bra men en period hade hon som hon vaknade och panikskrek på natten (mardrömmar?). Då sov en av oss vidare natten där på en madrass på hennes golv. Och det kan ännu hända att hon vaknar och vi får gå in dit. Verkar som hon blev natträdd efter 1½ år.

  3. Ok, nå ja får väl fortsätta i samma stil o hoppas på ändring i någå skede. Tänkte om du hade någå dundertips 🙂 Lycka till med ert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s