Hem » Uncategorized » Julfest 1/3.

Julfest 1/3.

Igår var det tur för första julfesten för i år. Liams dagisjulfest på lilla sidan på dagis. Ett litet svettigt rum var föräldrarna fick trängas på minisängar och minipallar. Liam är då äldst i sin grupp. Ungefär halva sångstunden orkade han sitta med i ringen med de andra. Sen stod han på en stol med ryggen mot församlingen och beundrade Gafsan på en plansch på väggen. ”Vem e hon? ” Varför e hon så ledsen?”. Varje gång vi försökte hyssja honom så sa han högt och ljudligt tillbaka att ”man får nog prata”. Visst visst.

När sångstunden sen var över var han den första vid bordet som svepte ett glas saft, hoppade över pepparkakorna och sprang iväg och leka medan de andra barnen satt runt bordet och åt. Att sitta still är inte hans starka sida. Tydligen duger inte ens pepparkakor som muta.

Nästa vecka står Felicias dagisjulfest och musiklekisjulfest på agendan. Hon har berättat att hon skall vara en så vacker tärna med glitterband i håret. Till skillnad från sin bror är hon lagd åt det lite mer lugna hållet så vi ska hoppas att hon finner julfesten intressantare än omgivningarna.

IMG_8609Bilden är från ifjol. Jag hann inte knäppa så många bilder på yrvädret igår. Mest blev det bara filmer och jag har på känn att dagistanterna inte är tokförtjusta i att jag publicerar dem här.

2 thoughts on “Julfest 1/3.

    • Musikinstitutet Raseborg. Felicia går i Ekenäs i Snåresalen varje onsdag 17-17.45 i en grupp för -09/-10 födda barn. Vet att det finns för yngre också men inte exakt från vilken ålder man kan börja. Kostar 90 €/termin. Helt värt pengarna, hon älskar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s