Hem » Uncategorized » Tiden flyger men står ändå still.

Tiden flyger men står ändå still.

image

Min gravid app i telefonen säger vecka 16. Det kunde likväl vara vecka 8 eller 25. Sen sommaren har tiden bara passerat och jag har suttit brevid och sett på känns det som. Jag har haft noll energi för något annat än ta mig mellan jobbet och hemmet. Trodde inte att en sån här förlamande trötthet ens existerade Nu vet jag.

Sen tre dagar tillbaka känner jag ingenting. Och det är så skönt. Från dag 24 då jag plussade har jag mått illa. Så fruktansvärt illa att jag bara velat krypa ur skinnet. Tankarna har varit många och för det mesta nattsvarta Tröttheten och det ständiga illamåendet har verkligen tagit all min kraft. Som om inte det skulle räcka så har jag blött. Först i vecka 5 sen i vecka 12. Båda gångerna trodde jag att det var kört. Att jag hade fått mitt tredje missfall. Men så var det inte. Ännu lever det och sprattlar i min mage. Och det är vi så oändligt tacksamma för.

Nu skall jag bara njuta av att inte känna någonting alls. Att må som vanligt. Och sen börja vänta. Först på de första sparkarna och sen på den stundande förlossningen. Just nu känns det som att jag tar alla andra krämpor bara jag slipper helvetes illamåendet. Jag skall inte klaga på något bara njuta. Det känns som jag klarar allt och det är en ganska skön känsla.

Annonser

4 tankar om “Tiden flyger men står ändå still.

  1. Jag tycker bara att tiden står still, väntar ännu på att det ska komma några veckor som bara flyger iväg, men nej. Jag förstår inte hur jag ska orka vänta till januari, känn så sjuuuukt länge 😀 Skönt att du äntligen sluppit illamåendet, hoppas du får vara utan krämpor ens en liten tid nu 🙂

    • Det går nog sen ändå på någo vänster. Fast vissa dagar verkligen segar på! Nu väntar ja på vecka 20 så man får se lillen igen, en viktig milstolpe på någo vis när man e halvvägs😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s