Hem » Uncategorized » Tillsammans.

Tillsammans.

Idag har vi inte gjort något annat än umgåtts vi fyra tillsammans. Som varje helgmorgon började barnen med Pippi på de sju haven i vår säng så att vi fick snusa vidare en god stund och jag hann läsa några kapitel i min pågående bok. Efter det lång frukost med många koppar te i kökssoffan medan barnen lekte i sitt rum (jag vet det här låter för bra för att vara sant och klockan är ännu bara 11.00).

När vi äntligen hade klätt på oss och tänkte ta tu i dagen så kom jag ihåg att Felicia behövde nya kurahandskar till dagis så vi packade alla i bilen och körde till Tokmanni. Handskar hittades och köptes. Körde bilen till gamla fammo och tog därifrån en promenad runt Campingen och Ormnäs och avslutade med lite lekparksshäng på finska skolans gård. Passligt frusna och möra gick vi tillbaka till gamla fammo och gissa vad hon erbjuder när vi ringer på? Jo hon sätter en peng i handen på oss och ber oss att åka och köpa pizzor till Koti Pizza. Hon hade sett en reklam och tänkte att hon nog skulle bjuda oss någon dag. Här fick jag redan nypa mig i armen. Är den här dagen för bra för att vara sann? Jag slipper till och med laga mat.

Väl hemma efter litervis med kaffe och bullar till efterrätt började barnen leka maskerad och jag fick ligga 2 h på soffan och läsa!! Alltså what? Kvällsmål och så kvällstvätt…då kom finalen. Liam kronade dagen med att kissa ner halva badrumsgolvet samt badrumsinredningen för att han inte såg vartåt han strilade utan såg på Tomas telefon som spelade musik uppe på bykmaskinen. Så avslutningsvis kom jag ner från mitt lilla rosa söndagsmoln och låg på alla fyra och skurade hela badrummet aftonen till ära.

Det började helt klart för bra men man får vara tacksam för det lilla. Ny vecka imorgon och nya tag. Vecka 34 coming up!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s