Hem » Uncategorized » Väntans tider.

Väntans tider.

Som denna väntan kan kännas lång så här mot slutet. Jag har ju bara vecka 34+0 ännu och det kan ju betyda att det ännu är 8 veckor kvar om jag skulle gå över tiden. Och det är ju en väldans lång tid och tänker man så så är vi ju inte alls nära slutet ännu. Men så tänker jag att Felicia föddes ju i vecka 37 och Liam i vecka 35. Så om den här lilla följer samma mönster som sina syskon (som hen annars har gjort så här långt i graviditeten) så kan det bara var en dryg veckas väntan kvar. Och då igen får jag en liten lätt panik. Jag väntar och längtar och blir alldeles knäpp av alla tankar som maler dygnet runt. Och det som är mest spännande är att denna gång går vi till förlossning utan att veta könet på babyn. Så oliiiiidligt spännande att jag vet inte vart jag skall ta vägen vissa dagar. Som julafton upphöjt till tusen. Och det är ju ganska härligt måste jag säga!

Annonser

En tanke på “Väntans tider.

  1. Oj dom har kommit tidigt alla dina barn hittills då 🙂 allt har ändå gått bra? Varför tror du eller din barnmorska att du fött kring vecka 35-37 istället för 40? Är det något som går i släkten?
    Jag började själv bara fundera att herregud om min första som nu bakas i magen skulle komma så tidigt så skulle vi inte ens hunnit flytta 😉 *paniiik* hehe.. o tack för tipset om rennie! Ska prova om det blir värre med halsbrännan.. o jo nej, sockret klarar jag mej nog inte utan hehe! (Svara gärna på min blogg, så jag säkert ser ditt svar!)
    All lycka till er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s