Hem » Uncategorized » Maja Evelin.

Maja Evelin.

Jag har ju aldrig skrivit om Majas dop här kom jag på. Nå, bättre sent än aldrig. Hon döptes en varm och solig försommardag i slutet av Maj. Dopet hade vi i kyrkan och kaffe här hemma. Det var så fint väder att en del av gästerna kunde bra sitta ute på terrassen.

 Jag ville ha dopet när vårt stora gamla äppelträd stod i blom och jag var helt i panik då knopparna slog ut redan veckoslutet innan och bara någon dag innan dopet blåste det ordentligt och en del av bladen singlade ner. Men vackert prydde de vita bladen gräsmattan istället. Och som tur hann inte alla blad falla.

Namnen hade vi klara för oss sen tidigt. Liksom valet av faddrar. Hon var en Maja redan tidigt i magen när jag själv bara misstänkte att hon var en flicka ännu (vi visste ju aldrig könet). Evelin blev det eftersom våra andra barn heter Elina och Elias så vi ville ha ett mellannamn på E.

Hennes faddrar blev 3 av våra närmsta vänner. Våra grannar Lina och Tobbe och Tomas barndomsvän Occu. Till de andra barnen har vi våra syskon som faddrar så nu var första gången vi frågade våra vänner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s