Hem » Uncategorized » När vi ändå snackar om att sova i vagn.

När vi ändå snackar om att sova i vagn.

IMG_20160824_155902

Takförsedd terrass vid ingången måste ju ändå vara det bästa för en barnfamilj.  Säger det här eftersom vi inte hade det i vårt förra hus. Nu är det bara att skuffa ut vagnen i vilket väder som helst. Där är alltid skugga och skydd för regn. Enda problemet med Majas vagnsovas är att hon ropar inte då hon vaknar utan hon vänder sig och börjar leka. Är rädd att hon börjar kravla över kanten snart. Liggdelen på Emmaljungan har ju inga remmar. Så jag springer som besatt och kollar i köksfönstret hela tiden att hon ligger på plats. Jag har ändå slutat springa ut och kolla att hon andas som jag gjorde i början….

Idag är för övrigt en sådan dag som Maja endast sover korta stunder men ofta istället. Har redan haft ut henne och sova tre gånger och klockan  är bara 16.00. Ännu hinner hon säkert med en tupplur innan natten. Om hon inte sover den där sista gången på kvällen så blir hon övertrött och somnar för natten tidigt utan att ha fått i sig varken gröt eller välling. Vilket leder till att hon vill äta ofta på natten istället. Ja ni hör, stora bekymmer här i huset. Haha!

Annonser

6 tankar om “När vi ändå snackar om att sova i vagn.

  1. Jaa takförsedd terass är nog så bra! Det har vi på framsidan och det var så bra då när Moa sov ute. Som du skrev så kan de små sova ute i nästan alla väder.
    Vi hade o lika ”problem” med M i nåt skede, atthon börja komma upp från vagnen o det skedde på nån sekund. Vi hade sele på henne i nåt skede, då hon hade lärt sig att stiga upp. Finns ju åsikter hit och dit om sele på barn men vi tyckte det var bättre än en ev. Bruten nacke eller hjärnskakning.

    • Jo ett annat alternativ e ju att gå ut o gå med vagnen när hon ska sova men de orkar jag ju inte heller med alla gånger. O speciellt inte idag när regnet öser ner. Morr! Var e den fina hösten??

      • Ja säg d! Vilken tur att jag tog hem både stövlar och regnkläder från skären igår 😆 nu har man bara lust att slöa på soffan, elda och tända ljus.

  2. Det är något jag verkligen saknar, terass med tak! Här ska man alltid brakla iväg ut och hitta en skuggig plats. Och ösregnar det så blir det nog inte att sova ute. Aah hur jag skulle vilja bygga nytt hus 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s