Hem » Uncategorized » Syskonvagnsfunderingar.

Syskonvagnsfunderingar.

Ja, vi kommer ju att vara tvungna att köpa en ny syskonvagn. Jag sålde ju vår gamla sådär passligt i somras. För vi skulle ju inte ha ett fjärde barn. Nej nej! Men eftersom jag skall ta mig gående med äldre barnen till dagis och skola i höst så behöver jag någonstans att frakta de små. Och dessutom rör jag mig annars också så pass mycket till fots och älskar att promenera så jag vill ha en bra syskonvagn som håller måttet.

Nå nu undrar jag lite ifall någon av er har erfarenhet av någon av följande märken eller modeller.

-Helst hade jag köpt en Mountain Buggy Duet eftersom vi har en singelvagn  av samma märke och har varit så nöjda. Dessutom är den en av de smalaste dubbelvagnarna på marknaden, var barnen sitter brevid varandra,  och riktigt snygg också.

– Sen har jag kollat på en Thule urban glide 2. Där borde det finnas en skild liggdel för baby att köpa men hittar ingen återförsäljare i Finland som säljer båda. Så blir lite osäker där. Den är dessutom ganska stor och bred. Men den är däremot en springvagn så den kunde vi ha mycket användning av när babyn är större och har båda kan sitta.

-Sen har jag kollat på ett för mig okänt märke Beemo. På Jollyroom hade de några olika modeller på ganska bra rea nu. Men är lite osäker då jag aldrig sett eller hört om ett sånt märke  och om jag beställer via nätet så får jag ju inte klämma och provköra den före.

-Sen återstår ju Carena Gotland. En sån hade vi ju med Felicia och Liam fast den hette Double Swing då. En budget vagn som ändå håller måttet. Där vet jag vad jag får åtminstone.

Annonser

2 tankar om “Syskonvagnsfunderingar.

  1. Du kam kolla Carola Ekmans blogg om du inte har ännu gjort det. Hon har Beemoo och har recenserat vagnen. Hon har nog kommersiellt samarbete med Jollyroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s