Hem » Uncategorized » Vecka 34 och ovissheten.

Vecka 34 och ovissheten.

Idag har vi 34 veckor fulla av den här sista graviditeten. Endast 6 veckor kvar till beräknat datum 18.6. Endast 1 vecka kvar tills vi får föda i Lojo. 1 vecka kvar tills mammaledigheten  börjar.

Allt börjar ställas på sin spets känns det som. Och tusan som den här ovissheten om när babyn kommer gnager i mig. Med tanke på att jag fött ett barn i vecka 37, ett barn i vecka 35 och ett i vecka 39. Så den här lilla kan ju välja att titta ut när som helst nu i princip. Hade jag fått välja får hen komma i juli först. Går hellre två veckor över beräknat än att föda för tidigt och ”gå miste om” min mammaledighet. Vill hinna bli ledig, njuta lite, boa och landa här hemma innan babyn kommer. Och  börja längta efter hen. Nu känns allt ännu så overkligt och jobbigt att ta in.

Alla tidigare graviditeter har jag varit sjukskriven i de här veckorna redan. Bara med tanke på det är jag tacksam och fascinerad över hur min kropp orkar.  Att den orkar bära fram  ett fjärde barn utan komplikationer eller smärtor. Hoppas bara att den orkar kämpa och hålla ut hela vägen. Då ska jag behandla den med respekt resten av livet!

Annonser

One thought on “Vecka 34 och ovissheten.

  1. Så skönt att det kan vara den vägen också, att krämporna inte alltid blir fler för varje graviditet. Ska bli spännande att se när det händer och vem som kommer därifrån. Och hur snabbt 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s